Realdania et Underværk ved Folkemødet og Royal Unibrew på gravens rand

For Realdanias kampagne Underværker byggede vi en oase på havnen i Allinge i forbindelse med Folkemødet. En scene, en bar og møbler lavet efter stolte håndværks traditioner i samarbejde med kommende håndværker fra Aarhus Tech og Produktions skolen på Bornholm. Et enkelt setup med øje for genbrug til næste års Folkemøde.
Jeg udviklede projektet i tæt samarbejde med Realdanias medarbejdere, hvor ønsker gik op med funktionalitet og et uforudsigeligt dansk sommervejr.

Når Copenhell om aftenen lukker sine porte bliver det med mulighed for at krybe ned i et sarkofag og lukke låget til for natten. Sammen med smede, tømrer, snedkere og scenografer har Ikke en Pind for Royal Unibrew opbygget en kirkegård der giver ly for de heldige eller uheldige om man vil. I hvert sarkofag er der redt op i varme røde omgivelser, lys i mørket og stærk Royal pilsner til at dulme nerverne. En scenografisk opstilling der kræver mod og vilje. Sådan en kunde har jeg i Royal Unibrew og et cool samarbejde er afviklet med Live Nation der står bag Copenhell.