Nyt Hurlumhejhus i Tivoli FrihedenNyt Hurlumhejhus i Tivoli Friheden

Så sker der stort nyt i Tivoli Friheden Aarhus lørdag den 12 april

De seneste mange måneder har Ikke en Pind i tæt samarbejde med forretningspartner og ven Marianne Junge ombygget Frihedens totalt nedslidte Hurlumhejhus, Radiobil banen og Gevinstboderne. Alt sammen et meget stort løft af området i hjertet af tivoli.
Udover få vigtige krav fra tivoli ejernes side har der været frie hænder til at skabe særlige og oplevelsesrig forlystelser, skræddersyet til aktiv oplevelse og en visuel fryd for øjet. Hurlumhejhuset vil med titlen Illusions Fabrikken byde på helt nye oplevelser som løft et øje, kravl på Marselisborg slot og heftig rotation i Spiral rummet. Klassikere som tromle og spejllabyrint vil også være at finde tilført nye dimensioner og dekoreret med heftig inspiration fra Tim Burtons farverige verden.
Hele ombygningen har kun kunnet lade sig gøre med hjælp fra gode samarbejdspartnere de trofaste og de nye og så et helt fantastisk forløb med Direktør Henrik Olesen og Udviklingschef Nikolai Milman fra Tivoli Friheden.Så sker der stort nyt i Tivoli Friheden