Messestand for Systematic og en kontorvogn på vej

Systematic valgte Ikke en Pind til messe leverandør da Mimer suiten en intelligent læringsløsning skulle præsenteres på Danmarks Læringsfestival i Bella Centeret 3-4 marts 2015. Med udgangspunkt i Mimer logoet blev hele standen holdt i et enkelt og stramt greb som skilte sig ud fra mængden. Mét i Mimer gik igen i selve konstruktionen og møblerne.
Hele standen er bygget med genbrug for øje, nem at samle og del elementer som f.eks ståbordene i sort mdf vil kunne bruges i virksomheden resten af året. Hele opgaven blev løst på under 3 uger. Til tiden og indenfor det aftalte budget.

I disse uger går jeg og lægger sidste hånd på den mobile kontorvogn. Et kontor rum på en bil trailer der kommer ud til kunden. Her kan vi afholde de indledende møder der inspirere til den udsigt vi ønsker. Vognen bliver et synligt bevis på mit virke og en effektiv arbejdsplads. Var det noget? Måske skulle du også flytte ind i et mobil kontor der viser dit og virksomhedens profil, bruge en alternativ mandskabsvogn, en salgs kiosk? Vil du se muligheden?