Ikke en Pind fylder 5 år

1 juni 2011 registrede jeg Ikke en Pind ApS hos Erhvervsstyrelsen og sagde farvel til en selvskabt og tryg stilling som Kreativ TOP chef hos min ynglings festival Smukfest.
Fra første dag har det været mit mål at udfordre mine kunders vaner og i fælleskab udtænke og producere fysisk identitet. I et modigt og tillidsfuldt forhold har vi de sidste 5 år arbejdet med opgaver der spænder vidt. Udvikling af messestand konceptet for Billetlugen i Sverige, Systematic og ikke mindst Grundfos, hvor Jan Hellesøe var med til at udvikle et magisk mekanisk show der udspillede sig på ISH messen i Frankfurt. For Arla udtænkte vi i fælleskab Milk City opbygget midt i København af over 3000 mælkekasser og afprøvede Instagram for første gang. Sidenhen har vi produceret Arla´ tilstedeværelse ved Folkemødet på Bornholm og produkt samplings rundt i landet. I foråret 2014 åbnede Tivoli Friheden deres nye Hurlumhej hus og radiobil bane. Det blev altså ret godt.
Der er produceret Starwars lyssværd for Lego og senest fjernstyret sofa for Bolia altid i tæt samarbejde med Mads Wahlberg. Vi har håndteret Thomas Dambo´ Simon Selvgjort for Silvan af to omgange og produceret en intern medarbejder film for Johnson Controls, som vandt en pris i Paris.
Royal Unibrew ønske om en mobil bar blev til popup baren i 2 containere og om få uger præsentere vi sammen med Copenhell en kirkegård hvor 4 personer kan krybe ned i en kiste for natten. For RealDania kikker vi frem mod Folkemødet hvor vi sammen med Aarhus Tech bygger oplevelses univers og scene på havnens klipper. Vi tager mit Tiny Office med derover, kontoret der kan hægtes bag på bilen har vist sig at række ud i fremtiden, fra at være en ide om at tage mit kontor med mig overalt har andre fået øjnene op for den tanke og derfor er vi i gang med at producere flere kørende kontorer for en bred vifte af kunder.
Nu er det så officielt sommer og så går tankerne og virket altid tilbage mod rødderne i Skanderborg. Jeg er fortsat i fuld vigør med udvikling og produktion af Smukfest. En legeplads og et fællesskab helt udover det sædvanlige og nu for 5 år en fast kunde.

Alt hvad der er udviklet og skabt fra ide til handling på kort tid har kun kunnet lade sig gøre fordi et dygtigt netværk har været indkaldt til at løse de enkelte opgaver og vi har været mange allerede på de 5 år siden starten. Specielt Marianne Junge , Pim Feijen, Rasmus Fabech, Claus Aabo, Kasper Van Deurs, Ditte Risgaard, Sebastian Kaalund, Søren Sørensen, Anders Siggaard, Mads Wahlberg, Simon Steffensen og Geert Hallberg (min far der holder øje og hånd i regninger ind og ud) Sille Sterll står der ved min side og indgyder mod til mere, det elsker jeg hende også for. Der er mange flere og de er ikke glemt. Tak for samarbejdet.
Helt særligt er mit parløb med Thomas Vovemod omkring begrebet Givisme og vores fælles virke omkring Vanebrudspalæet og Verner Bryder på Søren Frichs Vej i Aarhus. En særlig Givisme ånd vi dyrker og sender videre. En ægte leg.

Jeg har ikke et sekund fortrudt springet ud i selvstændigheden. Et liv der udfordres, udvikler, skaber forbindelser og viser hvad mod og tillid kan skabe når ideerne og den hellige ild opstår sammen med kunderne.

Dagen fejres med direktion, ansat og rengøringen 1 mand i alt. Samler de nye ispinde visitkort og ellers står dagen på ikke en pind