Om IkkeEnPind

Bag virksomheden Ikke en Pind ApS står Jonas “Pindhund” Hallberg. Med succes har jeg skabt markante målbare eventtiltag for virksomheder og organisationer gennem de seneste 12 år. Bla. Milk City for Arla, Showroom for VILA, messestand for Billetlugen, mobil barer for Royal Unibrew og jeg har i mit virke som Kreativ TOP chef og bestyrelsesmedlem på Smukfest i Skanderborg stået bag idé og udvikling af beboelse i øl dåser CAN SLEEP, Horisontal Vestas vindmølle, interaktiv mobil Applikation, S-tog ombygget til bar, Russisk fly hentet hjem som oplevelses kulisse og meget mere.

Om IkkeEnPind

Jeg har sideløbende stået bag kunstneriske tiltag som en gigantisk Fod af træ midt i Aarhus, projektet How Close We Are verdens største nål med Nåleøjet i Sydney og Spidsen i Aarhus som en del af Sculpture By The Sea, erstattet Havfruen med en trold på Langelinie og har stået som en af koordinatorerne bag ByiBy på ved Domkirken i Aarhus.
Jeg har løst opgaver for følgende: Billetlugen – Arla – Royal Unibrew – Samsung – Diageo – BT – Grundfos – Jyllands-Posten – Økologisk Landsforening – Elgiganten – Lego –  Johnson Controls – Vestas – Finansrådet – Aarhus Universitet – VILA – Alm. Brand – CELF – Danish Crown – Jyske BankTV – Tivoli Friheden – Tulip – OK a.m.b.a.

Kontakt

Jonas “Pindhund” Hallberg

Ikke en Pind ApS

Mail: pindhund@ikkeenpind.dk

Mobil + 45 2171 9331

Søren Frichs Vej 20
8000 Aarhus C
Denmark

Sparekassen Kronjylland Reg. nr. 6180 Kontonr. 0013580987
IBAN nr. DK34618000013580987

CVR: 33753292