Tiny Office Kaffebar

Tiny Office Kaffebar

RETRO KAFFEBAR MED FRANSKE ANER I GAMLE OMGIVELSER

Kategorier :TinyOffice

Kunde :Den Gamle By

Type :Solgt

Mål: :2,5 x 2 x 1,5 meter

Der var klare udmeldinger fra ledelsen i Den Gamle by i Aarhus, til ønsket om en Citroén HY, der skulle bygges om til en kaffebar. Via en kontakt i Frederikshavn fik Den Gamle By fingerne i et pragteksemplar, der år forinden var importeret fra Sverige. Tiny Office blev sat på opgaven og i et tæt samarbejde, blev bilen bygget om til en retro kaffebar med masser af sjæl.

Den mobile kaffebar er tilpasset moderne tider, med en smart italiensk kaffemaskine, der imødekommer kundernes nutidige behov. Materialerne er fra et originalt 70`er  køkken og der er servering fra 2 sider. Bilens motor har tidligere gennemgået en fuld renovering, hvilket betyder at den nye kaffebar kan komme rundt i det danske landskab.

Den gammel Citroen HY – også kendt som det salatfad politiet brugte i gamle dage – har siden 2017 haft sin plads i det stemningsfyldte 70´er kvarteret i Den Gamle By. Fra tid til anden, ruller den ud til andre arrangementer, bl.a. den årlige event – Classic Car Race – der afholdes i udkanten af smilets by.