show sidebar & content

PRODUKTIONER

15 feb 2013 / in

Ikke en Pind og netværket bag har stor og mange års erfaring med krævende produktioner. Vi arbejder med kort proces og effektiv handling helt ned i detaljen.
Når vi ikke selv kan arbejder vi sammen med dem der kan, men løber ikke fra ansvaret og holder projektet i hånden fra ide til sidste vogn er rullet af pladsen igen.
Vi er dygtige til af få processen dokumenteret i film, billeder og målinger alt efter ønske. Vi kan tages med på råd i forhold til alternativ lancering og markedsføring af det aktuelle projekt.

Jonas “Pindhund” Hallberg har en række egne tiltag bag sig bla. en finurlig historie om det monumentale nålestik et slot og en kæmpe fod.

How Close We Are er skabt til Sculpture by the sea 2011 i Aarhus som et impulsivt kunstværk. Speed art1. Det var alt for impulsivt og frækt og blev afvist. Men ikke i Australien hvor det blev optaget til 2 udstillinger i henholdsvis 2012 og 2013.
Historien i tekst og billeder:  http://www.gennemnaaleoejet.dk

Foden. Vi elsker beslutsomhed og Speed art. I forbindelse med Kulturnat Aarhus 2011 rejste der sig på Storetorv en 12m lang og 6m høj fod bygget i træ. Rejst på 1 dag af frivillige tømrer og finansieret af det lokale erhvervsliv.
Facebook link til siden:

Almindeligborg. Et “gør det selv” slot som lige er til at rulle ud på et almindeligt nyere rækkehus i det nordlige Aarhus. Det skal blot tegnes efter eget hoved, trykkes, monteres på stang og rulles ud fra taget. Vupti – dit eget tag-med-slot. Jeg toppede det med et hjemmesyet splitflag fra min gode syerske Kirsten Rasmussen.

Vi kalder det Almindeligborg og tænk at det gav 100 kys af prinsessen som en utilsigtet overraskelse……